Minute to Minute Programme of ICDSA-2019

INTERNATIONAL CONFERENCE


ON


Data Science and Application


(2nd – 3rd December 2019 _ ICDSA-2019)



MINUTE TO MINUTE PROGRAMME



Auditorium
Track_1
_day
One (
02/12/2019)


Inaugural
Function (09:30 – 11:00 AM), Venue: Conference Hall (Auditorium) KITE, Jaipur






Track_1



Time



Duration


Particulars


08:30 AM

01
Hour


Registration

9:30
AM

05
Minute


Traditional Welcome

9:35
AM

05
Minute


Invite Dignitaries on dais

9:40
AM

10
Minute


Floral Welcome of guests

9:50
AM

05
Minute

Lamp
lightening

9:55
AM

03
Minute



Saraswati Vandana


10:58 AM

10
Minute


Welcome Address & About the college by Managing Director, Er. C.K. Bafna


10:08 AM

05
Minute


About the RTU & TEQIP_III by Dr. Harish Sharma , RTU Kota


10:13 AM

05
Minute


About the Conference by Principal Prof. (Dr.) K.C. Roy


10:18 AM

05
Minute


Address by Guest of  Honor Prof. Preecha Yupapin


Advanced Institute of Materials Science;Ton Duc Thang University;Ho Chi Minh
City, Vietnam


10:23 AM

05
Minute


Address by Guest of Honor Dr. Anirban Bandyopadhyay

Senior
Scientist Research Center for Advanced Measurement and Characterization,
National Institute for Materials Science (NIMS), Tsukuba, Japan


10:28 AM

05
Minute


Address by Guest of  Honor Prof. Ved Vyas dwivedi  VC, C U
Shah Univ. Surendranagar, Gujarat, India


10:33 AM

05
Minute


Address by Guest of  Honor Prof. S.L. Dhingra  Professor of
IIT, Mumbai


10:38 AM

10
Minute


Address by Chief Guest Prof. R. A. Gupta _V. C. RTU, KOTA


10:48 AM

07
Minute


Presentation of mementos to dignitaries


10:55 AM

05
Minute

Vote
of thanks by Prof. B. K. Garg


11:00 AM

30
Minute


Refreshments & tea



Technical Session – I (11:30 AM – 1:30 PM)

Venue track 1: Conference Hall, KITE, Jaipur



Chairman:
Co- Chairman:


Time



Duration


Description
Track_1


11:30 AM

30
Minute

Key
note lecture by Dr. M. Shamim Kaiser,

Institute
of Information Technology, Jahangirnagar University, Bangladesh


12:00 PM

30
Minute

Key
note lecture by Dr. J C
Bansal

Associate Professor

Department of
Mathematics
South
Asian University New Delhi


12:30 PM

30
Minute

Key
note lecture by Prof. Ram Prasad Khatiwada


Dean, Institute of Science and Technology (IOST)

Tribhuvan University Kathmandu, Nepal

1:00
PM

25
Minute

Key
note lecture by Dr K P Singh, IIIT ALLAHABAD

1:25
PM

05
Minute

Vote
of thanks by Co- Chairman

1:30
PM

30
Minute


LUNCH


Technical Session – II (02:00 PM – 4:00 PM)

Venue: Conference Hall, KITE, Jaipur



Chairman:
Co- Chairman:



Time



Duration



Description Track _1


 


02:00 PM

30
Minute

Key
note lecture by Dr. Nilanjan Dey (

Department of IT, Techno India College of Technology West Bengal
)


02:30 PM

30
Minute

Key
note lecture by  Dr Anupam Yadav, NIT

Jalandhar


03:00 PM

30
Minute

Key
note lecture by Dr. Mr
Shatadal Ghose


Curator C (Scientific Officer)

Central Research and Training Laboratory,
Ministry of Culture, Govt. of India
)

 


03:30 PM

30
Minute

Key
note lecture by Dr. Amit Tripathi,
REC Banda, AKTU, Uttar Pradesh


04:00 PM

30
Minute

Key
note lecture by


Dr. Satyajit Sahu,

Dept. of
Physics,IIT Rajasthan

 


04:30 PM

05
Minute

Vote
of thanks by  Chairman Summary & Concluding of Technical Session by Prof.
A.N. Arora


04:35 PM

30
Minute


High Tea

 





Second Day (03/12/2019)



Chairman:
Co- Chairman:  


Inaugural
Function (09:30 – 11:00 AM)                 Venue: Conference Hall, KITE, Jaipur







Track _1



Time



Duration


Particulars

9:30
AM

05
Minute


Formal Welcome

9:35
AM

45
Minute

Key
note lecture by Prof. S.L. Dhingra Emeritus  Professor of IIT,
Mumbai


10:10 AM

45
Minute

Key
note lecture by Honor  Prof. Ved Vyas Dwivedi  VC, C U Shah Univ.
Surendranagar, Gujarat


10:55 AM

45
Minute

Key
note lecture by Honor  Dr. Anirban Bandyopadhyay

Senior
Scientist Research Center for Advanced Measurement and Characterization,
National Institute for Materials Science (NIMS), Tsukuba, Japan


11:40 AM

05
Minute

Vote
of thanks by  Chairman


11:45 AM

25
Minute


Refreshments & tea



Technical Session – I (12:10 AM – 1:30 PM)

Venue track 1: Conference Hall, KITE, Jaipur



Chairman:
Co- Chairman:  


Time



Duration


Description
Track _1


12:10 AM

45
Minute

Key
note lecture by Prof. Preecha Yupapin


Advanced Institute of Materials Science;Ton Duc Thang University;Ho Chi Minh
City, Vietnam


12:55 PM

45
Minute

Key
note lecture by  Key note lecture by Dr. Kanad
Ray Amity University Jaipur

1:40
PM

05
Minute

Vote
of thanks by  Chairman

1:45
PM

30
Minute


LUNCH



Technical Session – II (02:15 PM – 4:00 PM)

Venue: Conference Hall, KITE, Jaipur



Chairman:
Co- Chairman:   



Time



Duration



Description Track _1




02:15 PM

30
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id 61,60


02:45 PM

30
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id 32,15


03:15 PM

30
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id 14,11


03:45 PM

05
Minute


Address by Chairman & Vote of thanks


03:50 PM

 

60
Minute

 



Valedictory Function


  1. Invite Dignitaries on dais

  2. Feed Back Session

  3. Summary Report  of ICDSA_2019 by Prof. A.N. Arora

  4. Certificates Distributions

  5. Vote of thanks by Er. Sandeep  Toshniwal

  6. High Tea

 

 



Room No.219:



Track_2,
Day One
(02/12/2019)



Technical Session – I (11:30 AM – 1:30 PM)


            Venue:
Room No.219, KITE, Jaipur



Chairman:
Co- Chairman:


Time



Duration



Description Track _2


11:30 AM

30
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id 2,59,


12:00 PM

30
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id 50,51


12:30 PM

30
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id 65, 62

1:00
PM

25
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id 35,70

1:25
PM

05
Minute

Vote
of thanks by Chairman

1:30
PM

30
Minute


LUNCH



Technical Session – II (02:00 PM – 4:00 PM)

Venue: Room No.219, KITE, Jaipur



Chairman:
Co- Chairman:



Time



Duration



Description Track _2


02:00 PM

30
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id 6,5


02:30 PM

30
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id 7, 79


03:00 PM

30
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id 47,58


03:30 PM

45
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id  53,51, 32,42


04:15 PM

05
Minute

Vote
of thanks by  Chairman


04:20 PM

30
Minute

High
Tea

 


Second Day (03/12/2019)



Track 2 Day Two





Technical Session – I (11:30 AM – 1:30 PM)

Venue track 2: Room No.219, KITE, Jaipur



Chairman:

Co- Chairman:


Time



Duration



Description Track _2


11:30 AM

15
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id 63


11:45 AM

15
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id 9


12:00 PM

15
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id 46


12:15 PM

15
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id 43


12:15 PM

45
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id 54,73, 72

1:00
PM

15
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id 57

1:15
PM

10
Minute


Address by Chairman

1:25
PM

05
Minute

Vote
of thanks by Co- Chairman

1:30
PM

30
Minute


LUNCH



Technical Session – II (02:00 PM – 4:00 PM)
 
Venue track 2: Room No.219, KITE, Jaipur



Chairman:
Co- Chairman:   



Time



Duration



Description Track _2


02:00 PM

45
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id 66,71,64,8


02:45 PM

60
Minute


Student/Faculty/Research Scholar Paper title id 63,61,60,75,4, 55,3


03:45 PM

5
Minute

Vote
of thanks by Chair


03:50 PM

 


Valedictory
Function


Venue:
Conference Hall (Auditorium)

 

 

Prof. (Dr.) K.C. ROY

(Convener, ICDSA- 2019)